Vatten-76webb

Allt om tävlingen igår :)

Då har man besökt o jobbat på Battle of Scandinavia för första gången. En trevlig tävling tycker jag, skönt när det är mindre tävlingar och mindre folk än på till exempel Fitnessfestivalen där det är proppat verkligen!Alltid lika kul att jobba i MM Sports monter också, alltid så goa tjejer att jobba med! OCh så vill jag tacka för alla fina ord för er som kom fram o pratade, uppskattas enormt vill jag lova! :)
Alltid lika kul att kolla in Bikini Fitness på alla tävlingar. Framförallt för att se hur domarna dömmer så man ser vad man ska tänka på. Det känns som de som är väldigt muskulösa får sämre placeringar och de som är mer slimmade och rätt så hårda är de som placerar sig i toppen. Det är riktigt kul att kolla in hur alla för sig på scenen också! Poseringen kan skilja så otroligt mycket åt. Enligt mig så är de bäst som ser självsäkra ut men också kan bjuda lite på sej själva och flirta med publiken som är roligast att kolla på.
Sedan så kan det lätt gå lite för mycket åt det självsäkra hållet, när man bara ser divig och utstrålar "jag är bättre än alla andra", noll ödmjukhet och liksom bara stelt och påklistrat ut, det får minuspoäng av mej i alla fall. Gillar glada tjejer som vågar bjuda på sej själva, pluspoäng till er! 
Jag kan lova att man blir ju sugen på att tävla igen när man står där brevid scenen. men det kommer inte bli förrän SM. Har varit lite nojjig över SM med till och från, det känns som att jag inte hunnit utvecklas något i och med att jag varit i Thailand och göttat mej en månad med i princip ingen träning, och sedan ahr jag varit sjuk o förkyld så mycket när jag väl kom hem. MEN, måste inse att det faktiskt är lång tid kvar, bara jag sköter mej med träning, kör järnet och lär mej äta mer så ska det inte bli några problem! Har sagt tusen gånger nu att jag ska gå på ett "bulkschema" men det blir liksom aldrig av riktigt, jag är sämst på att äta mycket^^
Men ska jag vara ett bra motstånd till alla snygga flickor på SM så får jag allt börja äta som jag ska också :D Så planerna på SM finns fortfarande kvar, all in på gymmet är det som gäller nu och all in i matätande också ;)

Idag ska jag åka bort till Stenungsund och träna med Malin, blir ben igen, körde det för två dagar sedan så har allt träningsvärk kvar sen dess, men det är bara att köra ändå, VÄXA ska dom jävlarna ;)


Fina flickor på mässan :)
Malin, jag och Alexa :) Jag ser ut att va rund som en basketboll i ansiktet på denna bilden, men det bjur jag på haha :D
Snyggingarna Gabriella och Sofia, och jag sitter o kollar på tävlingarna brevid scenen :) 

Korta klassen i Bikini Fitness :) Mina favoriter i denna klassen går till tjejen längst bort till höger och nummer sju :)Lite såna dära spegelbilder som alltid måste tas  på alla toaletter man kan hitta;) Måste ju kolla så att magrutorna är kvar haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln