Vatten-76webb

Om min melanotankur

Jag påbörjade en uppladdning av melanotan för precis 11 dagar sedan nu så jag tänkte dela med mig lite av hur den går. Får väldigt många frågor om melanotan om dagarna så tänkte ge er nyfikna en liten rapport om hur det går.

Som jag skrivit förut så var jag HELT utan melanotan under två månader i och med att jag var i Thailand och tog inte med melanotan dit, så jag hann bli väldigt blek (enligt mej) så därför kände jag att en ny uppladdning var på sin plats!

Melanotanet skaffade jag som alltid ifrån http://blibrunutansol.eu/. Första dosen tog jag på kvällen som alltid innan jag går o lägger mej. Kände dess effekt på en gång då det hetter till riktigt om kinderna och får rosiga kinder, och man mår lite smått illa. Denna effekten fick jag varje kväll när jag tog i ungefär sju dagar, men nu känns det som att kroppen vant sig så illa måendet kommer inte, man känner sig enbart varmare i kroppstempratur och svettas en aning lättare än tidigare.

Jag har under dessa 11 dagar solat två gånger i 20 minuter, det brukar alltid behövas att man solar nån/några gånger för att kicka igång effekten.


Tog bild på när jag hade solat igår. Som ni ser så börjar brunheten komma igång ordentligt, speciellt på magen. Jag tänker fortsätta uppladdningen några dagar till tills jag blivt så brun som jag själv känner är lagomt :)


För er som skriver och undrar över pigmentfläckar så är det så att de man redan har blir mörkare, svarta kan de bli till och med. Men det är inget som stör sedan när huden blivit brun, då smälter det in. Men vid fösta kuren så brukar det bli att pigmentfläckarna blir mörka först innan brunheten kommer så då känns det ju inte så rockigt, men det är bara början som sagt, sedan kommer brunheten.

Man kan även få fler pigmentfläckar, men det har handlat om några enstaka små för mig. Tar man för höga doser så kan man få fler så ta alltid en normal dos och försök inte få det att gå ännu snabbare genom att ta för mycket.
Dessa pigmentfläckar syntes knappt alls innan jag började med melanotan, men nu kan ni se att de har blivit mörkare. Det är inget som stör mej dock, gillar mina små prickar ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln