Vatten-76webb

Fillers i läpparna

Som ni vet så var jag på ett besök på http://www.salongoss.se/ för två dagar sedan och nuuu ska ni få se resultatet av min behandling! Kunde inte visa er tidigare då det svullnar upp en del precis efter man gjort det, nämligen gjort en läppförstoring med Juvederm Volbella! Det var över ett halvår sedan jag gjorde det sist så det hade gått ur mycket, så kände att det var dags igen, och självklart väljer jag att göra det på samma ställe som sist! 

Som jag berättat tidigare så kör de med en riktigt grym metod som var helt ny för mig förra gången jag gjorde läpparna, nämligen att de gör inte massor av stickhål över hela läppen som de flesta salonger gör, utan de går in från sidorna på läpparna med en längre "slang" eller vad jag ska kalla det , som man kör in och fyller läppen inifrån! Rersultatet blir mycket jämnare, man slipper blåmärken på läpparna och såna små "knutor" som man lätt kan få när man tar stickhål direkt i läppen.

OCH till det bästa, som många av er frågat om, så har de även tandläkarbedövning ifall man är rädd för smärtan! Alltså känns det ingenting alls, skönt va? ;)
Jag behöver inte ta till bedövning då denna metoden känns mycket lite, men för er som är känsligare så finns tandläkarbedövningen :)


Och till något ÄNNU bättre! Om ni upger mitt namn när ni ska göra fillers behandlingar så får ni 20%, och detta gäller även på tandblekning om ni är sugna på det! :)Före/efter bild och fler bilder på resultatet :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln