Vatten-76webb

Påskhelgen

Halloj allihopa, hoppas ni alla har en riktigt fin påskhelg! :)
Har fått ett antal förfrågningar om jag ska jobba på Elmia i år eller om jag ska dit men måste tyvärr göra er besvikna då det inte blir nått med Elmia för mej i år. Jag har helt enkelt inte kollat upp nått om det finns något företag att jobba för i år, och mina polare som jag var med dit förra året skulle inte ställa ut i år så då blev det inget alls, men älskar mässan verkligen så vi kanske ses nästa år istället ;) Kanske ställer upp min Amazon när den är klar, vem vet? :D


Bilder från förra året på Elmia med superjävlasnygga My :)
Istället för Elmia så blev det ett husfix idag, finns fortfarande att göra sedan man flyttade hit kan man säga. Sedan så köpte jag en för jävla fin Weber grill idag, så nu ska man agera riktigt grillmästare i vår och sommar ;) 
Imorgon så bär det av till mamma för att fira påsk med familjen som ska dit, käka påskmat o grejer, ska bli för jävla fint det!För övrigt så tränade jag armjävlarna idag, kändes så jävla fint vill jag lova! Maskinerna tar verkligen på så jäkla bra sätt på min nyfunna favoritgym här på Härryda! Gamla maskiner i en industrilokal, ett riktigt byggargym, precis så jag vill ha det :)

Nej, nu får det väl bli sängen snart, blir ju en ganska lång biltur imorgon till Askersund som sagt, söv så gött allihop! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln