Vatten-76webb

Roadtrip

Då är man påväg till Askersund där mamma bor för att fira påsk. Vi tog vägen förbi Jönköping denna gången o jääävlar vilken kö det var till Elmia :D Man minns ju tillbaka till när man själv suttit i den kön, supit som ett as och moonat till folk hehe ;)

8359

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”