Vatten-76webb

Bikinifitness mer och mer glamour?

Jag blev lite paff när jag bläddrade på Facebook häromdagen och såg en tjej som tävlar en del i Bikini Fitness som hade gjort en plåtning nyligen för en Fitness tidning, och bilderna bara utstrålade SLITZ rakt igenom. Den varma mjuka ljussättningen som man oftast ser i Glamour, inget muskelframhävande ljus och olika övningar på gymmet iförda stringtrosor. 
Börjar Bikini Fitness bli mer och mer åt Glamourhållet kanske? :)

Utomlands känns det mer vanligt och accepterat att stora Bikini Fitness atleter gör plåtningar som är mer utmanande och väldigt lättklätt, till och med topless kan man ju se ibland, men det kanske börjar komma till Sverige nu också? Kommer landet lagom att kunna acceptera detta eller kommer det bli feminist krig då kanske? ;)

Sedan så är det ju lite intressant detta med att Glamour är så "ute" och det har alltid varit så fy skam och slampigt med tjejer som viker ut sej på det sättet, och sen när denna hysterin kom med träning, Fitness och hela biten så kan tjejer lägga upp bilder på sej själva i stringtrosor, inzoomade stjärtar och "hålla för brösten poser" och det är helt accepterat och är istället en inspiration! Fast bara om man verkligen framhåller att det är just Fitness det handlar om, att hashtagga #Fitness #Squats och liknande är viktigt i såna sammahang så att folk kan skilja dessa från vanlig glamour hehe :D

Men men, om jag får säga mitt om detta så är det att alla ska bara sluta hata. Jag är för ett mer accepterande Sverige, utan avundsjuka och att folk vågar hålla på med vad de vill hålla på med utan att behöva ta skit från andra som inte vågar sticka ut :) Tänk va kul vi kunde ha då? :D


En superjävlasnygg Bikini Fitness tjej som hanterar att ta både Glamouriga bilder och Fitness bilder är ju denna donnan Michelle Lewin. Där kan man hitta ren glamour och renodlade Fitnessbilder och hon gör det förbannat bra! MEN jag tvivar på att detta skulle vara accepterat i Sverige som sagt, men vi får väl se framöver :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln