Vatten-76webb

Påsken

Då var man hemma i Landvetter igen efter att ha firat påsk hos familjen i Askersund. Har ätit så mycket god påskmat o massor av godis nu så snart rullar man väl fram haha :D Men asch, det är väl bra att lägga på sej lite så man har lite att omvandla till muskler sen hehe.
Brun har man börjat bli med, fick en varning att jag borde nog ge mej med melanotanet lite för att jag börjar bli FÖR brun haha, så då kanske man ska inse att man är lite brun, o ge sej..snart ;)
Har haft det trevligt i Askersund i alla fall, speciellt när vi tog en raggartur i syrran Patricias jänkare. Det är seriöst så jävla skönt att bara glida runt och lyssna på musik o ta sej en öl i det soliga vädret, DET är livskvalitèt ;)

Börjar alltid sakna min Amazon så fort våren kommer och alla gamla bilar börjar titta fram! Ska se till att fösöka hotta nån som kan låna ut bilkärra så att jag kan åka o hämta min pärla i Kristinehamn någon helg snart. Man har ju garage nu när man flyttat till hus så det är ju perfekt, bara att greja på hur mycket man vill! DETTA ÅRET ska min skönhet bli klar!


På tal om all påskmat o godis som bleve igår så vankas det grillat här hemma snart, måste ju inviga grillen jag köpt ;) Så snart mina vänner, rullar jag fram ;) Eller så har jag tur att fettet fördelar sej fint i magrutorna haha :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln