Vatten-76webb

Hemma igen!

Go kväll allesammans! Nu känner jag mej någorlunda återhämtad från helhelgen i Malmö på Sweden Grand Prix :) Jag hade tänkt blogga om helgen igår men var så "tävlingshelgsbakis" eller vad man ska kalla det så jag hade verkligen ingen ork. Man gör ju inte så mycket annat än att stå upp hela dagarna och prata med folk o jobba i montern men man blir verkligen jättetrött efter två hela dagar så man behöver verkligen sova ruset av sej när man kommer hem.

Roligt som satan har det varit i alla fall! Har träffat så mycket roligt folk, både folket jag jobbade med som alltid är lika kul att umgås med, och även alla ni som kom fram och pratade och ville ta bilder förstås! Känner mej hedrad när duktiga atleter kommer fram o säger att de har gett bilder till sin coach på min mage för att de vill få likadan mage som jag haha :D

Fick verkligen jättemycket bra kommentarer om min posering på Luciapokalen som jag nästan blev lite chockad över att höra! Att jag såg väldigt självsäker och hade grym scennärvaro och förde mej snyggt och bekvämt, jag som trodde att jag såg osäker och helt borta ut haha :D Så det var skönt att höra! Dock kan man aldrig få nog av poseringsträning så det kommer jag att lägga mycket krut på inför SM.

Bland de roligaste på alla tävlingar är det ju såklart att kolla in Bikini Fitness. Försöker hitta mönstret varje gång på vad dommarna söker. Men det känns verkligen som att den Bikini fitness stilen som var i början när det kom till Sverige, mindre muskler och mer mjukhet har försvunnit nu och ersatts av mer muskulösa tjejer med en fin hårdhet, OCH, det går alltid bäst för de tjejerna som kan visa upp snygga magrutor verkar det som, stort plus säger jag! ;)
Så jst nu tycker jag att det är ett himla snyggt ideal inom Bikini Fitness. Det ska synas att man tränar, tjejer som aldrig suttit sin fot på gymmet har liksom inget och göra i Bikini Fitness.


Nog om det! Har hållit på med huset hela dagen, rengjort poolen, rivit tapeter och städat överalt så blir att fortsätta med det en stund och sedan käka. Ha en fin dag allihop <3


Blandade bilder från MM Sports monter :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln