Vatten-76webb

Utan löshår

Idag har det varit en riktigt "ta hand om mej själv" dag kan man väl säga. Har haft ont i bröstet, typ bröstbenet sedan jag körde bröst senast för cirka 2 veckor sedan. Det gör ont när jag andas djupt och gör olika pressövningar på gymmet, så idag fick det bli ett besök hos en naprapat. Första gången jag var hos en naprapat faktiskt! Det var riktigt gött att få knäcka kroppen lite. Förhoppningsvis så kommer bröstet ordna upp sej snart, sjukt störande att inte kunna träna fullt ut som man brukar liksom.

Efter besöket där så drog jag hem och satte igång med mitt lilla hårprojekt. Tog ur allt gammalt löshår. Det satt som satan kan jag meddela. Riktigt bra tejp på löshåret jag hade i kan jag säga. När jag väl fått ur det så blev det att bleka utväxten. Så nu är håret klart för dagen, lite kul att få se hur ens riktiga egna hår ser ut utan allt löshår! Det har faktiskt växt en del sen sist, skönt att se. Men imorgon så kommer det bli långt o fint igen, är för beroende av långt hår för att vara utan löshår hehe ;) Då bär det av till fina Malin i Stenungsund för att få hjälp att sätta i håret, och sedan blir det ett gympass på det också, ska bli fint! ;)

Här är jag i alla fall, utan löshår :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln