Vatten-76webb

Batgirl

Renovering, renovering, renovering, det är det man hålls med om dagarna nu :D
Hela helgen gick till att spackla, slipa och måla väggar och köksluckor och allt vet det var. Som tur är så fick vi hjälp av en tjej som också tävlar för MM Sports, Hulda, som är målare och verkligen kunde sin sak. Man är ju inte så hajj på hur man ska göra för att få bra resultat så hennes hjälp var välbehövlig kan jag lova! 

Så nu börjar det bli riktigt fint i huset, en hel del kvar dock men det känns som man har kommit någon vart på sistone i alla fall. Hallen är i princip klar, väggar och dörrar är vitmålade, en STOR skillnad mot träfärgade dörrar och gråa tapeter med gigantiska blommor på a là penisonär liksom. 

Annars så har jag hunnit med ett gött magpass på gymmet och körde ben med Hulda igår, riktigt jäkla bra pass som tog där det skulle! Finns ju en så sjukt bra maskin på Classic Gym där jag gymmar i Landvetter för just rumpa, kontakten i skinkorna är magisk! Så nu är jag så bortskämd med den maskinen så man har ju ingen lust att träna nån annanstans haha :D
För övrigt så fick det bli en vilodag idag, sov inget inatt för att jag hade sån huvudvärk och ont i bröstbenet igen, antagligen för att jag ansträngde mej lite väl mycket under benpasset när jag egentligen ska ta det lite lugnt, men det är inte min starka sida ;)
Imorgon blir det jobba igen, och efter det så ska det allt bli gymmet igen. Ryggen skriker efter lite plågning känner jag ;)


Hann förvandlas till min andra identitet ett tag idag i alla fall, Batwoman hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln