Vatten-76webb

Glamourlivet ingen dans på rosor!

Med en liten glimt i ögat, så tänkte jag idag bjuda på lite av Glamourmodellernas verklighet.
Jag vet att många tjejer drömmer om detta med att bli stora Glamourmodeller och att det innebär ett liv i rikedom och Glamour men så behöver inte fallet vara, så jag tänkte dela med mej av lite av mina erfarenheter, saker jag hört, andra modellers erfarenheter och lite bittra sanningar angående "yrket".

Självklart har mina år som Glamourmodell varit riktigt kul också ska jag tillägga, man har fått jobba med många bra fotografer och roliga modeller genom åren. Men är man ung tjej och inte har skinn på näsan så kan man råka ut för mycket skit. Så därav min lista nedan, lite med glimten i ögat förstås ;)
 
 • Erbjudanden om ren prostitution. Vet inte hur måna förfrågningar man fick om att åka till Dubai och ligga med arabiska prinsar och rika män för stora summor pengar. Och var det inte Dubai så var det Franska rivieran på någon lyxig båt där man skulle turas om att "sova med" 12 olika män på båten i 12 dagar. Bonus var att man fick Gucci grejer på köpet...
 • Att höra från fotografen medans man plåtar att den måste gå på toa och "få ner ståndet" har hänt, även rena förfrågningar om man ska ha sex efter plåtningen (att fotograferna har fru och barn verkar inte vara några problem). Behöver jag ens tillägga att såna jobbar man inte med igen.
 • "Du får inga bilder om du inte ligger med mej" är det några modeller som har fått höra efter plåtningar.
 • Har man ute sitt nummer på Eniro eller liknande siter så får man vänta sej att lastbilschaufförer runt om i landet ringer och vill ligga. Även fängelsekunder förekommer.
 • Man får höra att vill man komma någon vart i modelladet utomlands, så måste man ligga med rätt personer.
 • Killar/gubbar/pojkar kollar bara in dina bröst och nedre regioner. Ett fint ansikte eller en fit kropp är inte så viktigt.
 • Kostschemat för en Glamourmodell är oftast antingen skräpmat för den okräsne, eller en liten sallad för den som försöker hålla sej någorlunda skinny, följt av några doser kokain och sprit i olika former.
 • Träna behöver man inte göra, att vara spritfet duger fullkomligt eftersom det enda folk kollar på ändå är dina gigantiska bröst.
 • Känner du någon Glamourmodell som har eller har haft ett riktigt jobb? Oftast så har många av Glamourmodellerna så mycket psykiska problem att de anser sej inte kunna jobba, utan de är mycket lättare att visa murven och tuttarna i cam och på bilder.
 • Det dåliga självförtroendet vägs oftast upp i större och större bröst.
 • Hur många Glamourmodeller känner du som har en bra relation till sin far? Inte många, vilket resulterar i att de söker bekräftelse genom utvik och kärlek av andra män, oftast äldre för att hitta en ny fadersgetalt. som kan ge dem deras avsaknad av kärlek och bekräftelse.
 • Erbjudanden från företag som vill att man blir eskort haglar in. Som lön skulle man få allt från 2000-6000 kr och Gucciväskor på köpet...
 • Kollar man inte upp fotograferna som vill jobba med en innan så kan det innebära ren fara. Många utger sig idag för att vara fotografer, stjäl bilder som de säger är deras, bara för att få hem någon stackars ovetande tjej. Det är alltså OTROLIGT viktigt att man ber om referenser från andra modeller fotografen plåtat med tidigare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

 • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

 • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

 • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

 • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln