Vatten-76webb

Resultatet av läpparna!

Nuuu så, nu tänkte jag visa en mer rättvis bild på hur läpparna ser ut efter ha läkt och inte är nygjorda och svullna efter läppförstoringen jag gjorde på Salong OSS med Juvederm Volbella. De svullnar ju alltid upp kratfigt de första dagarna efter man gjort dom, då kan man verkligen se ut som ett riktigt Duckface hehe.

Men sedan när svullnaden gett sej så ser de perfekta ut! Symmetriska och fylliga. Innan jag började att fylla läppen (fyller bara överläppen jämt då jag redan har en fyllig undrläpp) så hade jag normalt sett en väldigt tunn överläpp i förhållande till underläppen, och dessutom så var den osymmetrisk. Min överläpp är naurligt fylligare på höger sida och tunnare på vänster sida, så med hjälp av Juvederm så blir den jämn och fin, me like.

Ni som själva vill ha fylliga läppar så får ni 20% rabatt på alla inektionsbehandlingar på Salong OSSi Göteborg, bra va? Uppge bara mitt namn så får ni rabatten :)


Resultatet, jämn och fyllig överläpp, inget Duckface här inte ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln