Vatten-76webb

Tips inför tävling i Bikini Fitness

Idag tänkte jag dela med mej av tips inför tävling i Bikini Fitness! Både på tänkvärda saker att ta med sig till scenen och även förberedelser inför tävling. Framförallt så tänkte jag tipsa om billiga lösningar då det kostar en del att tävla med allt som behövs :)

 

 • Smycken är ju en snygg detalj till bikinin och gärna riktigt blingiga och glittriga sådana så att man glittrar fint på scenen. Detta behöver inte vara några dyra och speciella smycken, utan det kan man man hitta på till exempel Glitter för en billig peng. Jag kan även tipsa om att man kan fynda massa billiga smycken på Ebay. 

  Jag hittade mitt armband jag hade på scenen där för 32 spänn.
 • Vill du ha långt fint löshår på scenen? Man behöver inte gå till frisören och förlänga för flera flera tusen. Ett tips är att köpa ett Clip On set. Enkelt att sätta på med clips som du sedan kan ta ur. Tar bara 5 minuter att få långt fint hår, perfekt! Hår hittar ni på lite olika sidor på nätet, bara att googla på löshår så får ni många alternativ. Själv hittade jag mitt på Ebay också, helt såld på Ebay haha ;)

   
 • Är du väldigt blek och vill helst ha en fin grund under spraytannen eller brun utan sol på scenen och du vill inte ligga o pressa i solarium som en galning? Eller ska du kanske tävla i Altrömertrofèn där man inte får använda brunfärg? Där är det ju perfekt att använda sej av melanotan!
  Man blir brun och man behöver inte sola så ofta, och det blir riktigt snyggt resultat att använda tävlingsfärg på en redan brun kropp.
  Billig och riktigt bra melanotan finns på https://blibrunutansol.eu/
 • När det gäller tävlingsfärg så säger jag Jan Tana alla gånger i veckan. Mycket billigare och bättre resultat än att göra en spraytan tycker jag.
  Hur enkelt som helst att lägga på med en padd och blir jämnt och fint resultat. Bara att låta en vän hjälpa dej lägga färgen, inga konstigheter alls. Jan Tana tävlingsfärg hittar du på MM Sports :)


   
 • Tävlingsbikini finns det flertalet som syr upp så där får man leta lite, jämföra priser och se vilken stil man gillar bäst. För att spara in lite på cashen där så rekommenderar jag att man blingar själv. Inte svårt alls, en pincett och lim så har du att göra en stund och det blir oerhört mycket billigare. Swarowski stenar finns det riktigt billigt på exempelvis Ebay. Vill man inte ha samma bikini på flera lika tävlingar men tycker att det är för dyrt att köpa ny så kan man alltid köra mindre blingat på bikinin första tävlingen, och sedan blinga massor på nästa tävling så ser de inte helt samma ut ;)
 

 • Till detta med naglar. Det duger fullkomligt med att köpa lösnaglar som man limmar på själv, där sparar man en rejäl summa mot att göra dem på salong. Ser snyggt ut och är riktigt billigt! Finns ju i olika typer och färger med blingbling på om man vill ha det. Lösnaglar hittar man på empelvis Lindex, Åhlens och liknande affärer.
   
Dessa använde jag på mina tävlingar, fungerade super!
 • Till detta med smink på scenen! Jag valde att inte ta tävlingsfärg i ansiktet då det kan bli fläckigt, torka in mer på vissa ställen i ansiktet om man är torr på vissa partier så där rekommenderar jag att man kör med en mörk foundation istället (satsa på en väldigt mörk, det blir inte snyggt med ett ljust ansikte till en mörk kropp som en del kör med). Har man möjlighet så rekommenderar jag att man anlitar en makeupartist eller ber någon kompis som är grym på detta med smink att lägga sminket.
  Jag sminkade mej själv på Decembercupen och på Luciapokalen så fick jag hjälp av grymma makeupartisten Malin med sminket och jag tycker att de blev mcket bättre när hon hade fixat det på mej. Hon hade rätt smink för scenljuset, en mörk foundation som stämde överens med kroppen och visste att man behöver överdriva sminket väldigt mycket eftersom ljuset på scenen tar bort en del smink i de starka lamporna.
  Men vill ni sminka er själva, kom ihåg att överdriiiiv! Lösögonfransar och mycket smink så att ni syns på scenen :)

   
 • Träna posering tjejer! och inte bara hemma i vardagsrummet för er själva utan låt någon hjälpa dej. Jag trodde jag kunde poseringen av att ha övat hemma framför spegeln, men sedan när jag började gå på poseringsträffar med andra i MM Sports team med Gabriella som hjälpte till så märkte jag hur lite jag egentligen kunde! Det är mycket att tänka på, övergångar från poserna som ska flyta på snyggt och posera just för att framhäva dina kvalitèer.
  En pose kanske ser jättebra ut på en annan men kanske inte är rätt för dej. Att gå i högklackat är ju också en grej som är ovan för mpnga så öva, öva, öva är nyckelordet!
  Och tjejer, inte för mycket "Bend over" när det kommer till backpose! ;)

  En sak till att tänka på i backpose är att se till att håret inte ligger på ryggen när ni poserar så att ni täcker ryggen! Och glöm sedan inte kvar håret över ena axeln för då täcks istället axelmusklerna.

   
 • Nu är ju inte min starka sida att le med tänderna på scenen haha, log i princip bara när jag vann på tävlingarna haha :D Men att ha ett fint leende är ju ett stort plus så att investera i en tandblekning är ju verkligen en bra idè, det gjorde jag precis innan Decembercupen.
  Jag rekommenderar verkligen http://www.salongoss.se/ där jag blekte mina. Där får ni dessutom det billigare om ni hälsar från mej, 1490 kr med Brilliant Smile tandblekning :)
   
Log i alla fall med tänderna när jag vann, alltid nått :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

 • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

 • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

 • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

 • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln