Vatten-76webb

Hemma från Stockholm och Tyngre Classic!

Igårkväll så var man hemma efter en biltur hem från Stockholm som blev på sju timmar med alla kisspauser och matpauser :D Man var ganska trött och seg kan jag meddela när man kom hem. Sov väldigt dåligt inatt för att jag var så förkyld så idag har jag sovit lääänge för att försöka återhämta mej från helgen :)

Har haft en riktigt kul helg i Stockholm på Tyngre Classic! Alltid lika kul att träffa folk och kolla på tävlingarna! Stod i MM Sports monter som var precis belägen så man hade utsikt över scenen hela tiden så man missade inte en tävling, perfekt! Jag kan lova att tävlingssuget stiger för varje mässa jag är på! Saknar det där att vara uppfixad till max och nerdeffad och hård och glänsa i rampljuset, längtar verkligen tills det är min tur!

Det var en riktigt bra tävling tyckte jag, den gick snabbt och effektivt och publken var verkligen supertaggade vilket var jättekul! Annars så brukar det ju vara typiskt svenskt att sitta o vara tyst men nu var alla taggade, hejade och applåderade som aldrig förr vilket var superkul.
Annars så var det jätteskönt att sova på hotell också haha! Jag gillar det där att bara komma bort ibland och mysa ner mej på ett hotellrum med tillhörande hotellfrulle på morgonen, det är lyx det ;)
Lite blandade bilder från helgen ska jag bjuda på, mer kommer säkerligen sen.


Finn ett fel i min hotellfrukost haha ;)
Ett jävla gött benpass hann vi med på Sats i Sundbyberg, ett riktigt bra pass faktiskt, har jävla go träningsvärk idag! Gillade ljuset inne på Sats toaletter, man ser ju nästan deffad ut därinne ;)
Jag, fina Gabriella som tävlade i Bikini Fitness på söndagen, och Josefine som var hennes coach över helgen :)Blondinerna i MM Sports monter ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln