Vatten-76webb

Dessa kosttillskott använder jag!

Jag får en hel del mejl om frågor på vad jag använder mej av för kosttillskott så jag tänkte ta ett inlägg om detta så att ni får svar på era frågor.

Här nedan sammanställer jag alla kosttillskott jag använder dagligen, nedanför produkterna har jag även lagt in länkar till produkterna så att ni kan gå in och kika på dem och läsa vad de gör med kroppen :)


Under träningen går jag alltid o klunkar på denna BCAA med Sura colanappar som smak. Älskar den! Mycket för att just sura colanappar är min favoritgodis ;)

Länk: BCAA-XX

Direkt efter träning tar jag alltid en shake med Whey protein. Finns i flera olika smaker, jag själv kör just nu på Banan/Choklad, det är min favorit :)

Länk: Whey 100%Innan läggdags tar jag alltid en shake med Kasein, eller så vispar jag det fluffigt och äter det med sked istället, supergött! Här rekommenderar jag smaken Double Rich Chocolate.

Länk: Casein
 

Här nedan är de kosttillskotten som jag tar i tablettform.

 

Länk: Ripped Caps Länk: Ursobol Länk: Magnesium
Länk: D-Vitamin Länk: Vitamineral Complex Länk: Omega 3 Länk: C-Vitamin

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln