Vatten-76webb

Ögonjävlar

Less jag är på mina ögon just nu. Varje dag vaknar jag upp med dom svullna och igenklistrade^^Köpt allergimedicin nu iallafall och tagit det i tre dagar nu så hoppas att det kan hjälpa. Annars så funderar jag på om jag är allergisk mot tvättmedlet från örngottet liksom, så igår köpte jag ett nytt tvättmedel utan parfymer och sådant, töntproblem. Det är töntigt o vara allergisk, vägrar inse att jag kanske är det haha. Linsförbud gäller ju när man har såna ögonproblem så nu får man vara glasögonorm också. Ovant utav helvete. Men det är väl bara att härda ut! :)Har fastnat för en o samma låt hela tiden med, den går verkligen på repeat här hemma. Har verkligen snöat in på de här skånska bandet just nu :D Man blir så glad av den och kan nte låta bli att dansa loss var fjärde minut man lyssnar på deras skånska stämma. Bra grejer.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln