Vatten-76webb

Luuugn helg!

Gud va skönt det ska bli med en lugn helg hemma för en gångs skull! Har varit mycket flängande överallt på fitnesstävlingar på sistone så ska bli skönt att ta det lite lugnt bara. Det behöver jag som har varit så krasslig hela veckan och haft ögonjävlar som jävlats med mej hela tiden. Det känns som det är påväg åt rätt håll idag i alla fall så hoppas det håller i sig nu.

Så i helgen blir det hemmafix, göra klart renoveringen i kök o hall så att det är tipptopp och klippa gräs o sånt, blir fint det! Så skönt att äntligen ha en gård att pyssla om än en tråkig balkong som man alltid haft förut.

Jag idag, utan mina älskade lösögonfransar. Vågar inte sätta i dom när ögonen är irriterade på mej. 

Etiketter: helg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln