Vatten-76webb

Skaffat katt!!

Sorry för att jag missat detta med att blogga på ett tag, dagarna har liksom bara sprungit iväg. Har haft kraftig allergi så har varit till läkaren på akuten och fått hjälp med mina bråkiga ögon, o sen har jag jobbat och varit så slut när jag kommit hem så har inte haft ork att sitta vid datorn. Har försökt undvika det så gott jag kan med eftersom ögonen redan varit så torra. Men det blir bättre o bättre med allergitabletter så hoppas kunna vakna utan att ödsla 5 minuter på att få isär ögonen hädanefter hehe.
Vet ni vad som hände idag efter jobbet?! Jo vi har skaffat katt! Äntligen! Har saknat att ha katt så sjukt länge men inte velat ha katt eftersom jag bott så dumt till förut i lägenhet o allt, och man vill ju låta katten vara utomhus. Men nu när man äntligen bor i hus med gård och inte nära trafikerade vägar så är det ju mer än perfekt!
Hon var lite rädd när hon först kom hit men börjar vänja sej snabbt, nu ligger hon brevid mej i soffan o myser :)
Hon är en blandning av Maine Coon och perser så hon är otroligt fin, långhårig med små tofsar på öronen, blev helt kär vid första ögonkastet asså! :)
Bilder kommer upp inom kort :)

Imorgon så blir det en fixardag med huset, jag ska nämligen upp med overall och mask på vinden o greja med isolering, DET ska bli intressant haha :D Lovar att bjuda på en sexig bild i overallen imorgon haha ;)

Har inte så mycket bilder att bjuda på eftersom jag antingen haft bråkögonoc sett ut som fan själv, eller jobbat, men en bild från efter senaste solningen häromdagen kan jag ju bjuda på ;) Måste ju jobba för att få till lite solbränna hehe)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln