Vatten-76webb

Satans morötter..

Ni vet när man är sådär sugen på nått att äta när man sitter o glor på serier, att man bara kutar till kylskåpet och rafsar åt sej något snabbt för att man inte vill missa vad som händer i serien (och man är för lat för att pausa haha). Får tag i en påse morötter, struntar i att skölja av dem och bara sitter o knaprar på dem direkt ur påsen. Det smakar bra liksom, man kollar inte in dom speciellt mycket utan bara kör in dem i käften i mörkret och är glad för det. Det skulle jag inte gjort^^

Dagen efter mitt frenetiskt tuggande av ett stort antal morötter så spyr jag som en gris och mår konstant illa^^ Hela måndagen gick åt till att spy och sova typ, matförgiftning deluxe.
När jag ska ta en titt på den där påsen med morötter så hittar jag att det var en del mögliga morötter där i som jag såklart missat eftersom jag satt o tuggade i mej dom i mörkret^^Börjar må bättre nu i alla fall, har inte spytt idag men mådde illa fortfarande inatt. Jävla morötter, kommer ha skräck för morötter bra länge efter denna insident..

Morötter är inte att leka med...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln