Vatten-76webb

#Dagensslav

Jag förstår inte vad alla dessa slavar har kommit ifrån? Helt plötsligt får jag meddelanden från slavar som kan tänka sej att göra alla hushållsysslor, allt från shopping, rensa ogräs till att slicka mina fötter rena (usch). Man kanske skulle slå till, låta slavarna arbeta tillsammans så kan jag ligga hemma på soffan o dirigera :D

Detta får bli dagens slav, mer lär komma ;)

Etiketter: slavarbete, slavar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln