Vatten-76webb

Födelsedag och svulla järnet!

Idag så är det en svullardag minst sagt. Smörgåstårta, negerbollar OCH prinsesstårta. Till och med frukosten var jag olydig på, åt min kvarg som vanligt men avsultade med två negerbollar, bara för att.
Men idag får man svulla, och skjuta upp benträningen till imorgon, för idag fyller ju Tim år! Och när man fyller år så får man äta vad man vill, hur mycket man vill, och de som firar får också det såklart, det är en given regel ;) Att folk kommenterat på mina senaste bilder att jag ser fin och hälsosam ut i kroppen nu, till och med ordet "mullig" användes, ser jag inte som något hinder för denna heliga ätardag hehe ;)
Hur som helst kommer det va en mysdag idag, säkert nån film och äta gött till den!
Grattis än en gång <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln