Vatten-76webb

Nygaddad 

Då har man än en gång förfyllt kroppen med lite bläck, kändes gött! Det där med att tatuera sej är faktiskt rätt skönt ändå, det gör ju aldrig riktigt äckelont liksom, det skär lite på behaglig nivå liksom. Denna gången så gav jag min kära dödskalle lite sällskap av en ros, kan ju inte bara vara badass och ha en tuff dödskalle liksom, måste tjeja till det lite med en blomma också hehe.

Är sjukt nöjd, Regis är verkligen en riktig talang. Han ska även få fortsätta på min arm, hela underarmen ska fyllas med massa fint! Men snacka om att det är beroendeframkallande, när man sitter där så går tankebanorna går åt alla jävla håll. Ska man inte ha en halstatuering? Ska man inte fylla de små handjäklarna liksom? Men nej, underarmen först o främst så får vi se sen ;)Vi avslutar det med kvällens klädsel när jag går runt o städar i huset haha. Lite mer fläsk än vanligt på arslet men men, så det ska vara offseason, värmer bra frusna vårnätter i alla fall. Fortfarande det som det läggs mest krut på på gymmet, ben o röv, hoppas det ger lite utdelning i slutändan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln