Vatten-76webb

Jävla fyllekalas! :D

Nu har man äntligen återhämtat sej från lördagens fyllekalas. Alltså satan vilken jävla fest det blev, så sjukt lyckad, och annorlunda och flippad! Tim hade ju fyllt år i veckan så jag och Hamrin slog våra "smarta" hjärnor ihop och bjöd in massa folk Tim känner lite i smyg sådär för att överraska Tim på lördagen.Det kom bara mer o mer folk under kvällen så det vart riktigt jäkla bra, och kul folk!
Festen innehöll verkligen allt. Trädgårdsskötsel, helt plötsligt efter ett antal shottar så bestämmer sej e del på festen att de ska klippas gräs, härjas med trimmern, såga i tröd och klippa grässtrån med häcksaxar, såg helt sjukt ut haha :D
Lyckades filma lite under denna bra idèn! Ursäkta min sneda video ;)Malin som nyss lärt sej detta med att jobba som barberare fick ta sej an Tim och Hamrins skägg och Tims skalle som inledning på festen :)Sedan ballade allt ur som alltid efter massa sprit! ;) Det vart nakenbad i poolen (för mej med tydligen), tror det sprang nakna karlar överallt här haha. Sju pers i en tvåmannabastu. Krukor som vibrerade ner o slog i spillror pga av basen i högtalarna, en person gick o la sej o tog en tupplur i skogen höhö, det blev crossåkning på gräsmattan o massa massa mer. 
På morgonen var alla helt döda typ. Vi låg seriöst under filtar på altanen och käkade grillchips och grillade körv och var allmänt trötta haha :D Men det var mysigt, kul att bara ligga o dra sej o snacka med massa polare på bakfyllan.

Trodde nästan jag skulle vara helt död idag med på jobbet men det var faktiskt inga problem alls, var rätt pigg ändå. Orkade till och med iväg till gymmet nyss o körde en snabbt och effektivt ryggpass. Kanske hade lite ork eftersom jag ätit så mycket negerbollar i helgen, och tårta på lunchen på jobbet idag :O Det är verkligen INGEN ordning på mej och min kost just nu haha, måste skärpa till mej på allvar :D Men men, det är inte ofta det är fest och sådant så man måste få balla ur litegrann ibland ;)

Nyss på gymmet, trollunge haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln