Vatten-76webb

Schleten

Då har det varit helg igen då, och en fest även denna helgen! Det har blivit party två helger i rad nu, typ mer fest än vad jag festat på år typ haha. Men förra helgen så firade vi Tim som fyllde år den veckan, en storslagen fest med gräsklippning, nakenbad, crossåkning och allt vad den innehöll för galet, till denna helgen då Tims polare från Skåne var på besök. Det blev visst lite crossåkning även denna gången, bad i poolen (dock ingen nackenchock denna gången) bastu, buggdans och ett evigt shottande. Denna gången så drog vi faktiskt in till stan för att gå ut på krogen men det vart ju en riktig flopp. Askallt ute, långa köer och allmänt tråkigt så vi drog faktiskt hem ganska omgående. Hemmafester slår ju krogen med hästlängder asså.
Igår vaknade man upp trött och jävlig och hade sjuukt ont i ena benet! Fattar fan inte vad jag har gjort :D Ont i knävecket typ och det värker så fort jag har böjt ben för länge, jävla skumt asså! Så igår var de en riktigt slappardag, vila och kolla klart på serien House of Cards. Sen kom helvetesnatten! Jag sov ingenting inatt, huvudet höll på att sprängas i småbitar och har haft frossa hela natten, vette fasen vad det blev. Huvudet är inte okej än, känns som migrän typ, jäkla töntigt :P

Men men, det är bara att ladda om batterrierna, jobba imorgon, sen gymma i Stenugnsund med Malin på kvällen, och på onsdag så far vi till Sweden Rock för fyra hela dagar med grym muik och festivalliv, kommer bli grymt! :D Har aldrig någonsin varit på Sweden Rock så det ska bli intressant :)

Jag hann förresten med mer än bara fest på lördagen ;) Var ju på eventet i MM Sports butik på Övre Husargatan! Jättekul att mingla runt o prata med folk, och kolla på Rep Power, bli alltid så sugen på att ställa upp nån gång när jag blivit bättre på detta med chins och dips hehe ;)

Två bilder från eventet :)Blev plåtad när jag pratade med mormor i telefon haha ;)Jag och Hamrin söp på bra i lördags :D Alltid lika kul o umgås med den stöllen, vi bråkar alltid som bror o syster hahaha :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln