Vatten-76webb

Skaffa silikon

Alla dessa envisa rykten om mina tuttar asså. Att dessa bollar kan stå i centrum för så mycket diskussioner är ganska häftigt. Får så många meddelanden, mejl o kommentarer från frågvisa personer vad jag har stoppat in i dom och inte.
Så, ännu en gång för alla, jag har INTE SILIKON! Så det så..

Det senaste jag fick höra var att brösten såg mycket större ut sedan jag var på min Thailandsresa, vilket var tvunget att betyda att det var det jag gjorde i Thailand, stoppa in silikon i pattarna när jag ändå var där liksom. Men nej. Det fok inte verkar se skillnad på är att på Thailandsbilderna har jag faktiskt bikini på alla bilderna jag lagt ut, utan någon ush up eller vaddering av något slag, och på bilder jag lagt ut nu de senaste dagarna så har jag push up bh på mej, så det är en ganska naturlig förklaring. Sedan att jag tjockat till mej lite gör väl inte saken sämre, mycket av fettet verkar lägga sej patteblaffera vilket inte jag klagar på i sej.


Får en del frågor om hur jag bevarade tuttarna när jag dietade ner mej i tävlingsform vilket jag inte riktigt har någon förklaring till, jag hade jävligt tur helt enkelt :D Jag trodde seriöst att boobsen skulle skulle försvinna från jordens yta i och med mina små ynka 49 kilo men de stod troget vid min sida, eller på min bröstkorg för att vara exakt ;)
Det har inte med nån viss träning att göra utan jag hade tur att det fettet var kvar helt enkelt. Fast de blev mindre, gick nog ner en kupa i alla fall, men de kom tillbaka med vikten.Så, till detta med att brösten såg mindre ut på Thailandsbilderna, here you go, Thailand VS nutid ;)Thailandsbrösten..Nutidspattar..Ser ni nu vad jag menar? Bikinitopp VS push up = Huuuge differense! ;)
Hängde ni alla med nu? Inga frågor på det?Och här har vi tävlingsboobies, lite mindre men fortfarande på plats! ;)
Så kan dessa envisa silikonrykten vara puts veck nu?
Och till er som frågar OM jag kommer skaffa silikon så är svaret NEJ. Det har aldrig varit något jag velat ha eller tänkt på, jag har alltid varit otroligt nöjd med mina tuttar. Men man ska väl aldrig säga aldrig, skulle de bli hängiga när man blir gammal så kanske, men det är inte på många väldans år.

Och för att retas lite, och lägga upp lite vacker musik som passar ämnet i fråga så får ni höra denna vackra melodi om just silikon ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln