Vatten-76webb

Elaka horoskopet..

Jag brukar inte tycka att horoskop är nått att ha, bara massa påhittat dravel, men detta är mer min melodi, skitkul och jätteelakt :D

Ta allt som står med en nypa salt ;)

TVILLINGARNA: Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.
Du tenderar att vänta dig för mkt tillbaka i ett förhållande till vad du duger. Det innebär att du är en snål jävel.

KRÄFTAN: Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate och en tönt. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer gå på a-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

LEJONET: Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får därför ut mer av onani än av sex.

VATTUMANNEN: Du är uppfinnings rik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mkt och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker du är ett jävla svin.

FISKARNA: Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

VÄDUREN: Du har livlig fantasi och tror att du är förföljd av SÄPO eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

OXEN: Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.
De felsta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

JUNGFRUN: Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater psykiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfruar blir bra bussförare och hallickar.

VÅGEN: Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst bög. Dina chanser till anställing och hög lön är noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.

SKORPIONEN: Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen pga. din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördare.

SKYTTEN: Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

STENBOCKEN: Du är konserativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt nåt. Du borde ta livet av dig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln