Vatten-76webb

Fans som gör hembesök..

Något som jag känner är riktigt obehagligt är när ens "fans" eller vad man kan välja att kalla dem kollar upp vart man bor och gör hembesök. Detta har faktiskt hänt mej några gånger när jag bodde i Kristinehamn. Man kunde få handskrivna lappar i brevinkastet till exempel och dörren kunde plinga på olika tidpunkter på dagarna och kvällarna. Någon gång har jag faktiskt öppnat, till exempel när jag bodde i Karlstad så kunde jag se i titthålet att det var två unga grabbar och då kändes det inte så farligt att öppna, vilket jag hade rätt i då de bara ville ha en bild med mej hehe.
Men man kan ju inte undvika att känna lite obehag när det kommer okända människor hem till en eller som letar upp ens nummer på något sätt och smsbombar en och ringer dygnet runt (därför jag tagit bort mitt nummer överallt och bytt ett antal gånger).
Har fått meddelanden på Facebook i stil med "jag vet vart du bor" och såna saker som känns ganska obehagliga. Därför känns det faktiskt gött att ha larm hemma numera. Det vill jag tipsa er andra som är offentliga som jag är, undvik att registrera era mobilnummer så att de kommer upp på olika nummerupplysningssiter, och ifall du får hembesök, skaffa ett larm från till exempel CPG Security bara ifall att. Vet att många andra glamourmodeller hade samma problem med detta. Det finns folk som inte har alla hästar hemma så man vill faktiskt vara på den säkra sidan. Vet flera vänner som sover med ett baseballträ under sängen haha, kanske vore nått som extra säkerhetsåtgärd :D
Här är ett exempel på vad jag fick för meddelande för några år sedan när jag bodde i Kristinehamn. Det kändes obehagligt faktiskt eftersom allting stämde..
  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln