Vatten-76webb

Folk!

Fasen vad härligt det är att komma upp i tid på morgonen asså. Jag har så svårt för det när jag är ledig, då har jag en tendens till att ligga o dra mej till klockan elva typ bara för att det är så förbannat skönt o sova. Men följden av det blir ju att man är som en avdankad zombie hela dagen sen för att man sovit för mycket istället^^Men nu jävlar, uppe med tuppen! ;)
Igår så for jag bort till Stenugnsund för att umgås med Malin och träna lite. Fy fan så gött det är att komma igång med träningen nu efter Sweden Rock. Man svettas som ett as nu dock, men det är väl alla gifter från all sprit och all skräpmat som vill komma ut haha :D Gick ned ett kilo i vätska som jag lagt på mej på festivalen på en dag när jag kom hem hehe.
Malin o jag körde röv och mage och lite cardio på det också. Hon har ju sin första tävling nu på lördag i Alströmer så vi körde mer på kontakt och lätta vikter denna gången vilket var rätt gött.Efter vi tränat klart så tog vi en sån där obligatorisk selfie och så la jag ut den på min Facebook, och det tog inte lång tid förrän den var anmäld för naket innehåll haha :D Dog lite där, vart fasen är detta naket? Att det ska finnas så mycket männsiskor som hatar så mycket, chilla för fan...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln