Vatten-76webb

Bästa köpet!

Detta är lätt bästa köpet på Sweden Rock! ;)Hittade denna grymma grejen igår på nätet förresten, en sån måste ju bara skaffas! Den hade verkligen behövts på Sweden Rock! Fett jobbigt att stå i den långa kön till toaletterna medans karlarna kunde ställa sej längs staketet o slänga fram den. Det tänker fanemej jag göra nästa gång med denna grejen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln