Vatten-76webb

Bästa köpet!

Detta är lätt bästa köpet på Sweden Rock! ;)Hittade denna grymma grejen igår på nätet förresten, en sån måste ju bara skaffas! Den hade verkligen behövts på Sweden Rock! Fett jobbigt att stå i den långa kön till toaletterna medans karlarna kunde ställa sej längs staketet o slänga fram den. Det tänker fanemej jag göra nästa gång med denna grejen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln