Vatten-76webb

Fillers i näsan

Som ni kanske vet så tycker jag ju att det är jätteroligt med fillers, har ju fyllt läpparna ett antal gånger, nu senaste gångerna hos OSS Hår & Skönhetssalong Senast prövade jag på detta med fillers i näsan! Jag har gjort det en gång förr och var sugen på att testa igen så jag lät Patric på Oss Skönhetsklinik göra det på mig :) Man lägger alltså fillers längs näsbenet så att det ger illusionen av en smalare näsa, man kan även göra en pucklig näsa rak till exempel. Jag har ju en ganska köttig jävel till näsa så jag tycker det är kul att experimentera lite ;)

Nedan kommer resultatet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln