Vatten-76webb

Sammanfattning av senaste dagarna

Jag har ju gjort en jäkla massa på sistone, och har knappt haft tid att hållas vid en dator (mobilbloggandet har inte fungerat riktigt som jag vill) så nu tänkte jag sammanfatta lite här vad som skett de senaste dagarna :)


Mådde först riktigt kasst på lördagen, hade världens magkatarr plus feber så jag missade jättemycket av Alströmerpokalen, sjukt störande...Men hann dit till slutet av tävlingarna och hann se det viktigaste, nämligen Malin som tävlade i Bikini Fitness för första gången, och det gick ju för jävla bra helt enkelt, GULD! :DEfter det så kastade jag mej in i bilen för att köra i typ tre timmar bort till Kristinehamn, för där så hade familjen samlats hemma hos mormor för mamma fyllde 50 år, plus att vi skulle på The Kristet Utseende som spelade på Mastis!Patricia och jag och The Kristet Utseende, sjukt jävla grym spelning såklart och de bästa låtarna spelades, grym kväll!Dagen efter var alla slitna, magkatarren var inte snäll och folk låg o halvsov hos mormor typ hela dagen haha.

Men sen blev det måndag!

Formkoll i mormors spegel innan det var dags för plåtning med Roland. Roland var den fotografen som upptäckte mej eller vad man ska kalla det på stan när jag var 15-16 år, så det har blivit lite som en tradition att plåta när jag är i Kristinehamn :D

För övrigt så är jag inte alls nöjd med min offseasonform just nu, känner mej vätskig och inte alls hundra..saknar min tävlingsform mer och mer..En av bilderna från plåtningen :) Vi gick runt o fotade lite spontant bara, solljuset var lite väl starkt men vissa bilder lyckades vi få till i alla fall :)

Dagen efter detta blev det gräsklippning och gå loss med trimmern hos mormor, och sedan fara till Askersund för att hälsa på hos mamma.God mat och fiskning blev det i Askersund innan jag drog mej hem sent på kvällen.
SÅ, där var hela mina dagar typ haha, bra att kunna sammanfatta allt med bilder ibland ;) Gött att man för en gångs skull kommer ihåg det där med att ta bilder, har blivit duktigare på det, fast man kännr sej ju lite som en selfienöd när man håller på men men :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln