Vatten-76webb

Midsommar

Nu sitter man här igen o återhämtar sej efter flera dagars as kalas hehe. Vi började seriöst "förfesten" inför midsommarafton, eller vad man ska kalla det på torsdagen redan förra veckan. Det blev fört ett gympass och sedan gick det över till shottar, det blev bada i poolen och bastu, riktigt jävla najjs kväll asså! Dagen efter var man lite trötter men då var det ju liksom sjäva midsommar så det var bara att rycka upp sej. Ett gympass på morgonen troys att vi var slitna, och sedan börjades det med all mat, dryck och jag gick iväg och gjorde midsommarkransar till allihop.

Vid sjävla maten så hade Gabriella tagit med ett sånghäfte med snapsvisor på ungefär 20 stycken låtar, vilket betydde 20 shottar i princip så jag kan ju intyga att vi alla blev rätt jävla dragna direkt :D Sedan blev det mycket naket, mycket bastu, festa med grannar och ett jäkla liv som alltid! ;) Lördagen vart ganska lugn ändå, alla va bakis som fan, vi tog väl ett antal shottar för att vakna till men det slutade med pizza och film på kvällskvisten i alla fall.

Bilderna får förklara mer om denna underbara helg :D

Orkar inte lägga upp alla 100 bilder så vill ni se mer så finns det på min Facebook ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln