Vatten-76webb

Bästa BCAAn hittills!

Som ni såg i förra inlägget så beställde jag en ny sorts BCAA än vad jag brukar, en rätt ny sort som har smak av kaktus/lime, och JÄVLAR i bäret vad god den var! Lätt bästa hittills! Ni som själva är sugna på dnna hittar den HÄR.
Här har ni även Freddy Wrup tigtsen jag la upp bild på i förra inlägget. Detta är Biker modellen, satt riktigt fint! Tror fanemej jag har alla modeller på MM Sports hemsida snart, är verkligen beroende av dessa tights, de sitter ju så snyggt och är så sköna! Man får ju en helt okej röv i dom också hehe.

Länk till Freddy Wrup tightsen.
För övrigt så har det blivit mycket fix hemma senaste dagarna, grejat en del i trädgården. Installerade robotgräsklippare här i gårkväll så nu åker den runt så fint här ute på gräset. Det känn så knäppt att ha en sån som åker runt o klipper gräset på något sätt, känns som ett husdjur nästan! Undrar hur lång tid det kan ta innan roboter ersätter alla människors jobb egentligen.

Träningen har faktiskt gått riktigt bra på sistone med. Har kört på hårt på gymmet och det har känts vill jag lova! Var själv på gymmet igår så då måste man ju ta sej en liten smygselfie ;)


Dagsformen kan jag ju ta och bjuda på. Fattar inte att man kan se fit ut i vissa ljus och tjock ut i andra!? Detta ljuset var ju till min fördel i alla fall hehe.Idag har jag ringt till veterinären också, har en överöverÖVER kåt katt här hemma minst sagt! :D Hon går o jamar o rullar runt överallt så nu är tid beställt för p-piller, vaccination och avmaskning för lilla Luna. Det blir ingen sterilisering då vi så gärna vill ha kattungar längre fram :)
Fångade henne på bild igår med snyggaste minen :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln