Vatten-76webb

Lekt kock ;)

Jag är ingen världsmästare på detta med att laga mat, det blir oftast vanlig husmanskost, ni vet enkla saker som att koka potatis, ha kycklingfilè i ugnen eller sådana standardgrejer, men kände mej lite mer kreativ häromdagen och gav mej på detta med att göra fyllda paprikor. Mamma gjorde dessa när vi var små så jag tänkte att nu är det allt dags att jag provar också för det är för jävla fint!
Och det blev lyckat, riktigt gött faktiskt så det lär det bli att göra om.

Jag gjorde alltså som så att jag skar av överdelen på paprikorna, gröpte ur kärnorna och ställde in dem i ugnen i cirka 20 minuter på 225 grader så att de skulle bli mjuka.

Kokade ris, och gjorde samtidigt en köttfärssås på 500 gram nötfärs, matlagningsgrädde, ketschup, salt och svartpeppar. När det var klart så blandade jag i riset i köttfärssåsen, tog ut paprikorna och fyllde dem med blandningen, och sen var det klart! :)
Sedan hade jag värmt upp tomatpurè att ha lite som sås vid sidan om. Sen hade jag på lite riven ost på toppen.

Riktigt fint och enkelt! Sedan kan man ju variera hur man vill göra sin köttfärsås, så där är det ju bara fantasin som sätter gränser.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln