Vatten-76webb

Feberjäkel

Jahopp, då har man gått o blivit sjuk då, så himla drygt är det. Var hos Malin i fredags o körde ben, kollade film o käkade tacos, och så satt hon i nytt hår på mej, riktigt kul dag men började redan där känna mej sådär seg o orkeslös på något sätt. På lördagen så var jag trött men orkade ändå gymma, körde axlar och bröst tillsammans med Tim, sen drog vi hem o grävde på bakgården då vi har skaffat badtunna. Ska bli för jävla gött när den kommit på plats. Men först blir det att förebereda där den ska stå då man inte får ställa den direkt på gräset så har blivit en del grävning, känns som en redigt träningspass bara det kan jag meddela :D

På kvällen på lördagen så drog vi in till stan och käkade på Sushi Rullbandet med Micke, Amanda och Martin, riktigt jävla gött som vanligt. Är fortfarande lika facinerad av att maten serveras på ett rullband, tycker det är en asfrän idè! Man vart komamätt som vanligt efter buffèn så det bar hemåt efter det och chilla resten av kvällen. Sen började jag bli varmare o varmare och på morgonen på söndagen var febern ett faktum, jävla tönterier säger jag, orkar inte va sjuk^^ Men men, känns faktiskt lite bättre idag så förhoppningsvis så är det snart över. Vill ju gymma, och plåta dessutom! Tänkte att jag ska passa på att påta så mycket jag bara kan nu när jag är ledig, fast vädret verkar inte vilja detsamma men det måste ju fanemej vända snart!


Bild från i fredags, var tvungen o kolla så att de var kvar ;)Benträning med Malin :)Rejält med Tacos efter det ;)Bild från igår, en whisky, Laphroaig som alltid, och tv-spel hela kvällen typ. Valde att köra Dead Space 3 en stund men sen tröttnade jag på det och testade ett annat spela jag hade, Dishonored, det gillade jag! Det är faktiskt rätt gött att bara sitta o spela bort några timmar när man är sjuk :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln