Vatten-76webb

Nytatuerad

Idag så var det dags igen för att förgylla min arm med mera bläck. Sjukt att man kan längta till någon som är menat att göra väldigt ont hehe. Men jag vet inte, tycker inte alls det är en jobbig smärta, det kliar liksom lite gött haha, men så kanske inte armen är ett sådant ställe som gör väldigt ont att tatuera sej på heller jämfört med andra kroppsdelar, vad vet jag ;)
Mannen som tatuerade var även denna gången superjävladuktiga Regis Devisson på Bring It On Tattoos här i Göteborg. Han är SÅ bra rent ut sagt. Han är verkligen en mästare på detta med skuggning! Så är ni själva sugna på att tatuera er så hör av er till honom på Facebook.

Denna gången så var det en ros och en rosknopp som tatuerades in.Har tagit nya bilder också som ni kanske lagt märke till på headern ;) Tänkte att det var dags att byta ut min header som jag haft i evigheter och tänkte att en lite somrig bikinibild skulle vara på sin plats.För övrigt så har jag inte haft det lätt de här dagarna, fick ju feber för några dagar sedan och den har hållit i sej tillsammans med en bedårande huvudvärk och underbart härlig förkylning^^Kunde ju inte kommit sämre med tanke på värmen ute så man har ju typ svettats bort mint sagt. Men nu är febern över, dras bara med en bultande huvudvärk hela tiden och förkylningen består, men men, hoppas det går över illa kvickt, jag vill TRÄNA! Längtar till en hårt o gött benpass så ni anar inte! Så förhoppningsvis imorgon, då JÄVLAR ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln