Vatten-76webb

En redig bildbomb

Då var sommaren över eller vad tror ni? Haha helt sjukt hur det kan vända så fort, från att vara så hett och kvavt ute så att man nästan avlider, till typ storm och lite småkyligt så man måste dra på sej en tröja helt plötsligt. Aja, hoppas det vänder igen, sommaren kan ju fan inte va slut nu liksom.
Har hunnit med mycket dessa dagar, har mest lagt min tid åt trådsgårdsarbete faktiskt, leker riktig hemmfru här hemma ;) Det är det som är så gött med att ha hus och gård, man kan va ute o fixa o behöver inte enbart vara inomhus o greja. Vi skaffade ju en badtunna nyligen så det har varit en del jobb med att förbereda för den då det behövde vara hårt underlag under den, sedan så har vi lagt sten längs gångarna här och rensat ogräs så nu har det blivit mycket snyggare, och igår så gick jag i två timmar och spolade rent altanen med högtryckstvätten för att den skulle bli ren och fin, så nu börjar det allt likna något här! :)
Det har känts som rena gympass fast nästan jobbigare kan man säga, har typ svettats bort av allt jobb och den galna värmen som varit så det är ju skönt att få lite extraträning också ;)
Men sedan så har jag ju gymmat i princip varje dag också och det har känts riktigt bra faktiskt! Har fått grym kontakt i övningarna och jag har verkligen pumpat ut allt vad musklerna orkat och det känns av träningsvärken nu vill jag lova! Sedan har jag faktiskt kört lite poseringsträning. Med vanliga gymskor dock men ändå övat in rörelserna. Kände att det är fanemej dags att nöta posering så ofta som möjligt nu så att de sitter som ett smäck.

Kom fram till igår att det är ju fanemej snart dags för tävlingsdiet! Börjar den 3 augusti, vilket är JÄTTESNART! Måste passa på att äta massa onyttigt haha ;) Nej men det ska bli skönt att komma in i de rutinerna igen och se fettet försvinna, trivs mycket bättre när jag är hårdare än vad jag är just nu, inte tävlingsformshård men åtminstone två kilo lättare eller liknande, så det ska bli skönt. 

Nej nu ska jag nog ta och ladda inför gymmet, bjuder på bilder från gymmet de senaste dagarna plus så ska jag visa alla bilder som jag tog senast när det var somriga dagar för en gångs skull ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln