Vatten-76webb

Familjen har varit på besök :)

Har haft familjen på besök hemma hos mej och Tim från torsdag till fredag och det har varit ritkigt kul att få visa dem huset och även ta en sväng på Liseberg. Alltså Helix, fan vad jag älskar den karusellen :D Blir som ett barn när jag får åka den hehe. Även Balder är riktigt fin! Så vi har badat massor i poolen, grillat och varit inne på en shoppingrunda på Frölunda Torg och lite sådant, riktigt fint har det varit.
Är överlycklig över att det är jäkla gött väder idag också så har legat ute o stekt på en stor madrass på altanen, så jäkla gött! Körde även ett riktigt bra gympass, dödade mina axlar rätt så ordentligt, underbart! Är verkligen supersugen på att dra ut o springa senare ikväll, var så sjukt längesedan. Finns så sjukt fina skgsvägar häromkring Landvetter. Vi tog en moppetur ut igår och utforskade området och fick både se en älghona med sin unge och ett gäng alpackor i en hage, jävla fräna djur asså! Det kanske man skulle ta o skaffa hehe ;)

Lite bilder från dagarna när familjen var här.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln