Vatten-76webb

Amazon fix och husfix!

Det har varit väldigt produktiva dagar här hemma nu faktiskt. Igår blev det gymma som vanligt och sedan så mekade jag och Micke på min Amazon i flera timmar. Tog loss däcken och började med inredning och startade upp pärlan så man fick höra den rytande tigern under huven mohaha ;) Känns som att det inte är så satans långt kvar på bilen nu o det känns underbart!

Här satt jag o pillade inredning.Idag så var jag lite risig när jag vaknade men ordnade upp det under en fin löptur faktiskt! Fan va skönt det var! Jag måste fanemej börja springa oftare asså. Speciellt sen när det är dags för diet, då kan jag göra det som cardio på morgonen. Det är ju så sjukt fint på alla skogsvägar häromkring också, känns verkligen att man är på landet. Det coolaste på hela löpturen var utan tvekan att se massor av alpackor i en hage en bit bort, så jävla söta djur! Jag vill ha en :D
OCH en sak vill jag tillägga, satan vilken skillnad det blir att springa i kompressionskläder mot vanliga kläder! Man svettades ju typ inte, asskönt, ska aldrig springa utan det igen, hade så mycket ork att springa nu när man inte höll på att brinna upp av värmen.


Bild efter löpturen, överlevde cardion ;)Nu på kvällen så har det varit målning för hela slanten. Det lilla altanutrymmet vid poolen behövdes frsächas upp med vit färg och sedan ska det göras en riktig myshörna framöver.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln