Vatten-76webb

Hemma från Norge

Nu är man hemma igen efter resan till Norge. Det har verkligen varit en händelserik resa, en sjukt kul upplevelse att få prova på rafting och även fjällvandra! Tänkte ju även avsluta vår roadtrip med att hoppa Bungy Jump men tyvärr så var kötiden för att hopa för lång och vi hade en tid att passa så tyvärr får det vänta lite till.
Jag kommer inom kort lägga upp massor av bilder från fjällvandingen, håller på att föra över bilder från kameran just nu. Det jag var mest facinerad av var hur sjukt vackert Norge är! Det är verkligen som Österrike när man kommer ut i naturen med alla berg och sjöar. Och det ligger ju så nära ändå, tar inte många timmar för att komma ut i det vackra landskapet, grymt helt enkelt!
Det var dock skönt att komma hem igårkväll också, man kände sej ju inte supersnygg och fräsh av att tälta i två dagar, fjällvandrat i elva timmar och allt vad vi hittade på, så blev en lång dusch, färga utväxten, och smeta på ansiktsmask för att bli sej själv igen hehe. Men jag älskar verkligen det med att vara ute i naturen, göra upp en eld och tälta o grejer, det är helt min melodi känner jag ;)

Innan fjällvandringsbilderna kommit upp så får ni nöja er med mitt clownface ;)Dagsformen plus mina nya skor som jag fått hem lagomt till jag kom hem, lite platå i sann Spice Girls anda, lööve them! ;) Inte långt kvar tills man ska bli rippad igen nu, den 3 augusti är det all in med tävlingsdiet igen. Tänkte vara duktig och uppdatera med min kropps utveckling under dieten med både videos och bilder så ni alla får hänga med på min resa till scenen i oktober på SM. Ska bli spännande vill jag lova! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln