Vatten-76webb

Lite annorlunda stretching efter gymmet

Stretchar ju aldrig någonsin efter träningen, vilket jag nog skulle behöva innan jag blir allt för stel av all styrketräning, så idag tog jag mej lite tid efter jag kört axlar och körde lite stretch! Lite annorlunda sådan råkade det bli efter ett tag när de normala tråkade ut mej :DSedan så måste jag ju bara visa våran nya kattunge som vi hämtade igår, som för övrigt river sönder min rygg just nu för den ska busa med mitt hår haha, supersöt buse :DFörsökt förbereda mej lite inför dieten som börjar snart så jag inledde med att göra en himla massa kycklingsallad. Det kommer det nog bli en hel del med under dieten, och speciellt nu när jag funnit denna goa dressingen till utan några kalorier, perfekt och svingod! Det kommer bli en räddare under dieten :) Ni hittar den HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln