Vatten-76webb

Min nya matchande väska!

Skaffade mej en sixpack väska för att matcha mitt sixpack haha ;)

Väskan hittar ni på MM Sports Grymt bra då den rymmer sex matlådor som man även får med till väskan, plus att man kan ha shakers i sidorna och den har även kylgel med så att matlådorna håller sej kalla i upp till 8 timmar. Verkligen perfekt nu när dieten startar på måndag, ska man bort och behöver få i sej rätt mat och mängd efter sitt kostschema så är det ju bara att packa med sej sina matlådor, klockrent om ni frågar mej!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln