Vatten-76webb

Min nya matchande väska!

Skaffade mej en sixpack väska för att matcha mitt sixpack haha ;)

Väskan hittar ni på MM Sports Grymt bra då den rymmer sex matlådor som man även får med till väskan, plus att man kan ha shakers i sidorna och den har även kylgel med så att matlådorna håller sej kalla i upp till 8 timmar. Verkligen perfekt nu när dieten startar på måndag, ska man bort och behöver få i sej rätt mat och mängd efter sitt kostschema så är det ju bara att packa med sej sina matlådor, klockrent om ni frågar mej!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln