Vatten-76webb

Tjejer gnäller för ALLT..

Som ni kanske lagt märke till så har jag börjat uttrycka mer mej på videos än i text på sistone, det känns lite roligare att framföra sitt budskap eller bara sitta o snacka dret på videos än skriva meterlånga texter, känns mer personligt liksom, och roligare framförallt.
Men skulle vilja lägga till lite saker angående mitt förra inlägg om brudar som retar järnet aav sej på tjejer som bär smink på gymmet. Man ser ju allt för ofta fruntimmer som bölar ut överallt om hur knäppt det är att tjejer har smink på gymmet och att de inte skulle vara där för att träna utan att de är där för att va snygga för killar o ragga osv.

Det är nog det mest korkade jag hört ärligt talat.

För det första, när man går upp på morgonen och sminkar sej för att sedan dra o jobba, och efter jobbet vill man sticka direkt till gymmet och träna, ställer man sej verkligen då och duschar av sminket bara för att man ska in till gymmet? NEJ, inte jag i alla fall, det skulle jag aldrig orka med och jag förstår inte syftet med det?

Sedan att man skulle sminka sej för att vara snygg för killar och för att ragga på gymmet? Jag sminkar mej då inte för killars skull, jag sminkar mej för min egen skull. Har hört ett antal gånger från killar att jag är finare utan smink, men lyssnar jag? Nej, jag tycker själv jag är snyggare med smink så därför gillar jag att vara sminkad, för det är så jag trivs bäst och det är väl ändå viktigare än vad andra tycker? 

Något annat som är ganska komiskt är att många av dessa tjejerna som skriver dessa statusar shoppar nya snygga träningskläder och tycker det är viktigt att ha bra märken på dessa, men sedan så skiter de i hur de ser ut i övrigt? Varför vara snygg på kroppen och sen se ut som man legat under en sten halva livet i ansikte och hår?

Och face it, mååånga tar selfies på gymmet. När man är lite gött pumpad, ljuset är helt rätt och tar fram musklerna snyggt, så självklart vill man ha lite bilder till Instagram eller bloggen till exempel, då vill man väl se lite bra ut i alla fall? Eller är det så kul som många gör att sätta en fet smiley för ansiktet på varenda gymbild för att dölja sitt osminkade ansikte? Nej fyfan, orka!

OCH detta argument om att sminket ska täppa till huden på gymmet så man får massa finnar och hej kom o hjälp mej. Smink nu för tiden är bra och låter huden andas så det där köper jag inte. Kanske om du envisas med att bära ett 80tals puder i 1 cm tjockt lager men vem gör det?^^

Sedan att vi inte skulle träna som bär smink, vad är det då ni gör kan man ju undra som ska gå och observera andras ansikten på gymmet för att kolla ifall de har smink eller inte? Jag vet inte hur ni gör men när jag är på gymmet så bryr jag mej inte om vad andra gör eller ser ut, jag är i min egen värld och TRÄNAR. Jag börjar inte böla och plockar upp mobilen för att skriva en status om hur andra ser ut i sina ansikten på gymmet...


På gymmet igår efter mitt benpass, MED SMINK PÅ MEJ :O
Fick så jävla go pump i axlarna i förrgår!
Sedan så har jag skaffat mej ännu en tatuering också! Mitt lilla projekt att fylla underarmen går framåt ;) Även denna gången så fick grymma Regisson leka loss på min arm, riktigt duktig är han! Kontakta honom här om ni själva är intresserade.Måste visa min nya topp också hehe ;) Pikachuuuuuuuuu!

Etiketter: smink på gymmet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln