Vatten-76webb

Bilder från fjällvandringen

Jag lovade ju er bilder från fjällvandringen i Norge, när vi vandrade upp för berget Trolltunga, en fjällvandring som tog 11 timmar upp o ner. Fantastiskt vackert var det och det var en riktigt grym upplevelse, fast det var sjukt jobbigt tillslut, benen ville inte hålla uppe en de sista kilometrarna nästan :D Ni skulle sett hur man gick när man väl kommit ner, stel i benen som faen så det såg nog rätt sjukt ut :D
Här har ni lite blandade bilder från tältningen nedanför berget, och från toppen och själva vandringen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln