Vatten-76webb

Idag börjar min diet!

Full fart mot SM i oktober då, idag började jag min tävlingsdiet! :) Har faktiskt sett fram emot dieten, skönt att få skala av sej lite fett och inta en lite hårdare form, trots att jag fakiskt gillar detta med att ha lite mer fett på kroppen annars. Hade glömt bort hur mycket mat det egentligen är som man ska få i sej varje dag! Jag får äta mer än vad jag gör när jag är offseason, fast nyttig mat istället för vad jag äter annars (äter dock inte så mycket skräpmat offseason men husmanskost med tillhörande såser och sådant istället).

Så jag tänkte ge er bilder på min start, hur jag ser ut nu från dag 1, sen tänker jag uppdatera er varje vecka på hur formen ser ut, hur dieten känns osv så ni får en inblick på hur detta med en tävlingsdiet faktiskt fungerar!
Vägde mej imorse, och ska köra en kalipermätning nu ikväll så ni får resultatet på den med :)


Såhär har ni startvikten, 54,6kg (är cirka 166-167 cm lång för er som undrar) plus bilder jag tog på gymmet precis på min dagsform.

Shortsen hittar ni HÄR för er som är intresserade :) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln