Vatten-76webb

Dag 2 på dieten

Ojojoj säger jag bara, jag hade helt glömt bort hur satans mycket mat man ska få i sej varje dag på dieten. Jag blir mätt efter mindre än halva tallriken^^Men men, jag vet att det var såhär i början på förra dieten också, jobbigt att få i sej all mat i början, och sedan så blir man hungrigare efter ett tag så då var det inga problem, så det är väl bara att härda ut o äta. Lyxproblem jag har haha, tycker att det är för mycket att äta på diet liksom.

Men det känns samtidigt så jäkla bra! Många har sådana fördomar om oss "fitness folk", att vi svälter oss under våra tävlingsdieter och mår så dåligt. Tvärtom säger jag! Man får äta mer men bättre mat, mycket grönsaker också och det är ju bara bra för hälsan. Det är inte som andra töntiga dieter där man bara får äta soppa i flera veckor eller enbart shakes, nej detta är mycket och bra mat helt enkelt.
Jag kan utan tvekan säga att jag äter mer på tävlingsdiet än vad jag gör offseason sjukt nog. Offseason äter jag oregelbundet och äter mer mättande mat eftersom det ofta är såser till maten. Till exempel Barbequesåser till grillat, och en maffig köttfärsås de dagarna man käkar nötfärs. Men inget sånt nu, nu är det bara mat.
Inleder första veckan med att äta kycklingsallad. Så nu har jag blandat kyckling, sallad av olika slag och färskpotatis som jag blandar i allt och äter kallt, sedan kryddar jag det. Potatis mättar ju så otroligt mycket mer än ris som jag också får välja att ha som kolhydratskälla så därför har jag valt potatis, men nästa vecka ska jag nog variera mej o köra på ris och köttfärs för att testa lite olika :)


Allt detta ska jag alltså få i mej två gånger om dagen, det är MYCKET mat för att vara jag!Gjorde en kalipermätning igår också och den visade 16,55 kroppsfett, det är i princip samma som förra gången jag började dieta. Ska göra en ny mätning till helgen för att se om det hänt något. Varke lördagmorgon kommer jag att väga mig så kommer att uppdatera er om min vikt på lördag igen.


Körde armar på gymmet idag, hade bra energi och det vart ett ganska bra pass :)
Video hittar ni på min Instagram, 6packsandra heter jag där :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln