Vatten-76webb

Dag 3 på dieten

Då var det dag tre på dieten asså. Idag så är jag fan lite gladare för idag har jag lyckats få i mej all mat utan att hålla på att kräkas haha. Det är fortfarande väldit mycket mat för att vara jag men det var ändå lättare idag. OCH jag kände mej faktiskt lite hungrig idag, och det gjorde mej glad haha, kan ju inte gå o vara komamätt under dieten heller, att vara lite småhungrig hör ju till annars är det ju ingen match ;) 
Har till och med gått o suktat lite efter lördag, på lördagar har jag ju nämligen mina ätardagar. Då får jag alltså äta vad jag vill i vilka mängder jag vil och det känns UNDERBART! Just att jag får äta som jag vill beror ju också mycket på att jag klarar av det, jag är ju inte stor i maten så jag kan liksom inte balla ur o gorma i mej hur mycket som helst. På förra dieten så var jag liksom nöjd när jag fått i mej två små baguetter med räkor och brieost på, sen var jag helt död typ haha.
Just nu längtar jag faktiskt lite till att käka nån go hamburgare..Får se om det är det som jag är sugen på på lördag.

Idag varierade jag lite, har ju kört kyckling o potatis blandat med sallad som en kall kycklingsallad, men idag värmde jag potatisen och kycklingen och åt salladen vid sidan om istället. Och det viktigaste som gjorde allting så mycket godare, den kalorifria såsen med smak av currysås, mums säger jag bara! Den smakar verkligen precis som vanlig currysås! Inga kalorier, inget socker och inget fett, perfekt med andra ord. Hällde den över maten och sedan in i micron.

Denna såsen och flera andra smaker hittar ni HÄR :)Jag kanske inte ens behöver tillägga att jag dricker gaaaanska mycket Cola Zero också? ;) Den är räddaren i nöden, alltid, skulle aldrig klara mej utan det. Har just upptäckt Lidls Freeway Cola, deras Zero variant, den är ju asgod! Bästa kopian av Cola Zero eller Pepsi Max man kan komma, och jävligt mycket billigare, så den satsar jag på nu eftersom jag dricker så mycket så sparar jag en del cash på det också.150 gram sallad två gånger om dagen ska ner också, men det gillar jag, sallad är gött, och går att variera väldigt mycket också.Har för övrigt varit pigg idag, målat o grejat med altanen som ni kanske sett i föregånde inlägg, och sedan så brände jag av ett gött ryggpass på gymmet nu på kvällskvisten också och det kändes riktigt bra.
Nu blir det kvällsmat, casein, nötter och jordgubbar.

Etiketter: dag3, diet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln