Vatten-76webb

Soffa av lastpallar

Uterummet eller vad man ska kalla det ute vid poolen behövde sej ett lyft så Tim och jag har hållt på att fixa till det nu ett tag, målat om och sedan gjort en soffa med tillhörande bord av EU pallar och pallkragar, vilket blev riktigt bra :D Känns roligare att bygga något eget än att köpa en vanlig soffgrupp liksom. Målade bordet idag som var de sista som behövde målas, så nu är det i princip klart, lite småpyssel kvar bara :)Såhär såg det ut innan o medans vi grejat, inte så jäkla rockigt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln