Vatten-76webb

Soffa av lastpallar

Uterummet eller vad man ska kalla det ute vid poolen behövde sej ett lyft så Tim och jag har hållt på att fixa till det nu ett tag, målat om och sedan gjort en soffa med tillhörande bord av EU pallar och pallkragar, vilket blev riktigt bra :D Känns roligare att bygga något eget än att köpa en vanlig soffgrupp liksom. Målade bordet idag som var de sista som behövde målas, så nu är det i princip klart, lite småpyssel kvar bara :)Såhär såg det ut innan o medans vi grejat, inte så jäkla rockigt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln