Vatten-76webb

Dietdag 4

Dietdag 4 då alltså, detta går ju finfint, förutom att jag är lite trött nu på kvällen, dog lite efter jag körde axlar och bröst nu på kvällskvisten hehe. Lagat massor av mat idag igen, ny býtte jag ut potatisen och kycklingen mot ris och nötfärs istället, det var lättare att få i sej eftersom det blir i mindre mängder än kycklingen o potatisen. Riktigt gött var det i alla fall! Annars har man pysslat här hemma på gården och städat o grejat, så underbart att sommaren kom tillbaka denna veckan :D Man får passa på att ligga o sola på altanen medans det varar liksom!

Dagens käk, och cola ;)Axlar och bröst var det idag ;)

Etiketter: dag4, diet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln