Vatten-76webb

Dietdag 4

Dietdag 4 då alltså, detta går ju finfint, förutom att jag är lite trött nu på kvällen, dog lite efter jag körde axlar och bröst nu på kvällskvisten hehe. Lagat massor av mat idag igen, ny býtte jag ut potatisen och kycklingen mot ris och nötfärs istället, det var lättare att få i sej eftersom det blir i mindre mängder än kycklingen o potatisen. Riktigt gött var det i alla fall! Annars har man pysslat här hemma på gården och städat o grejat, så underbart att sommaren kom tillbaka denna veckan :D Man får passa på att ligga o sola på altanen medans det varar liksom!

Dagens käk, och cola ;)Axlar och bröst var det idag ;)

Etiketter: dag4, diet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln