Vatten-76webb

Med i en amerikansk nättidning 

Ni vet att jag skrev att jag kände mej trött igårkväll? Idag får jag känna på varför^^Vaknade förkyld och ont i halsen med lite go feber på det, inte så rockigt. Men jag får skylla mej själv, har tränat tungt o hårt utan vilodagar sedan jag började dieten istället för att ta det lite lugnare och låta kroppen anpassa sej till ändringen av matvanor och allt. Jag är ju sån att jag alltid ska gå All In och då hänger inte immunförsvaret med riktigt :D
Men har gjort egen juice med juicemaskinen här hemma med ingefära och massa grönsaker och pepprat mej med vitaminer och sovit massor så nu börjar det kännas lite bättre. Måste dricka mer vatten också, har ju en tendens att mest dricka Cola Zero hehe.

Fick ett meddelande från en norsk tjej igår att jag var med i en amerikansk nättidning vid namn The Dishh som tydligen är jättestor i Amerika, det hade jag ingen aning om :D
Tydligen så drivs denna tidningen av en bästa vän till Kim Kardashian och har över 400 000 tusen följare på Facebook, riktgt fränt att de har uppmärksammat lilla mej därborta! :) Verkar vara nått speciellt med den här magen ändå haha :DKlicka HÄR för att läsa artikeln :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln